Voting Mode: Open

VOTE

Rayyithunge Majleehuge Raees, Raees Mohamed Nasheed avahaarakollumah dhin terrorist hamalaa aa gulhey Khaassa massala dhiraasaakurumah, Salaamathee khidhmaithakaa behey Committeen nimmigothuge Report faaskurumah

Results

- Present: 66
- Eligible to vote: 65
 - Yes: 42
 - No: 0
 - Abstain: 0
 - Voted: 42
 - Not Voted: 23

ID	Name	Organisation	Result
01	Speaker		No voting right
09	Ali Niyaz (MDP)	Hulhumalé	Yes
10	Ibrahim Muizzu (MDP)	Henveyru Uthuru	Yes
11	Ali Azim (MDP)	Medhu Henveyru	Not Voted
12	Hussain Shaheem (MDP)	Henveyru Dhekunu	Yes
13	Hassan Latheef (MDP)	Henveyru Hulhangu	Yes
15	Meekail Ahmed Nasym (MDP)	Galolhu Dhekunu	Yes
18	Ahmed Haitham (MDP)	Mahchangoalhi Dhekunu	Yes
19	Imthiyaz Fahmy (MDP)	Maafannu Uthuru	Yes
20	Ibrahim Rasheed (MDP)	Maafannu Medhu	Yes
21	Adam Ali (MDP)	Maafannu Dhekunu	Not Voted
22	Mohamed Falah (MDP)	Maafannu Hulhangu	Yes
23	Ahmed Usham (IND)	Villimalé	Yes
24	Ahmed Saleem (MDP)	Hoarafushi	Not Voted
26	Ahmed Abdulla (MDP)	Baarashu	Yes
28	Ibrahim Shareef (MDP)	Kelaa	Yes
29	Abdul Gafoor Moosa (MDP)	Hanimaadhoo	Not Voted
30	Mohamed Nasheed Abdulla (IN	Nolhivaram	Not Voted
31	Hussain Ziyad (MDP)	Vaikaradhoo	Yes
32	Yasir Abdul Latheef (MDP)	Kulhudhuhfushi Uthuru	Yes
33	Jamsheed Mohamed (MDP)	Kulhudhuhfushi Dhekunu	Yes
34	Mohamed Raee (MDP)	Makunudhoo	Yes
35	Abdulla Shaheem Abdul Hakee	Kanditheemu	Not Voted
38	Mohamed Shahid (MDP)	Funadhoo	Not Voted
39	Ahmed Easa (MDP)	Kendhikulhudhoo	Yes
40	Ahmed Haroon (MDP)	Manadhoo	Yes
41	Mohamed Abdulla Shafeeg (MDP)	Velidhoo	Not Voted
42	Yoonus Ali (MDP)	Holhudhoo	Yes
43	Mohamed Rasheed Hussain (M	Alifushi	Yes
44	Mohamed Waheed (MDP)	Ungoofaaru	Yes
46	Hassan Ahmed (MDP)	Inguraidhoo	Yes
47	Adam Shareef (PNC)	Maduvvari	Yes
48	Hisaan Hussain (MDP)	Thulhaadhoo	Yes
50	Ali Hussain (JP)	Kendhoo	Not Voted
51	Jeehan Mahmood (MDP)	Hinnavaru	Yes
52	Ahmed Shiyam (PPM)	Naifaru	Not Voted
53	Abdul Ghani Abdul Hakeem (MD	Kurendhoo	Not Voted
54	Abdulla Jabir (IND)	Kaashidhoo	Not Voted
55	Ibrahim Naseem (IND)	Thulusdhoo	Yes
57	Hassan Zareer (MDP)	Mathiveri	Yes
58	Hassan Shiyan (MDP)	Thoddoo	Yes
60	Ahmed Thariq (PPM)	Mahibadhoo	Not Voted
61	Mohamed Nazim (JP)	Dhangethi	Not Voted
63	Hussain Gasim (MDP)	Keyodhoo	Yes
66	Ahmed Haleem (MDP)	Bilehdhoo	Yes
67	Abdul Muhsin Hameed (IND)	Nilandhoo	Not Voted
70	Hassan Afeef (MDP)	Vilufushi	Yes
71	Abdulla Riyaz (JP)	Thimarafushi	Yes

ID	Name	Organisation	Result
73	Mohamed Ghassan Maumoon (Th. Guraidhoo	Not Voted
74	Ali Hameed (JP)	Isdhoo	Not Voted
75	Mohamed Wisam (MDP)	Gamu	Yes
76	Moosa Siraj (MDP)	Fonadhoo	Yes
77	Mohamed Saeed (PNC)	Maavashu	Not Voted
79	Yaugoob Abdulla (MDP)	Dhaandhoo	Not Voted
80	Ahmed Saeed (MDP)	Gemanafushi	Yes
81	Abdul Mughnee (MDP)	Thinadhoo Uthuru	Yes
82	Abdulla Saneef (MDP)	Thinadhoo Dhekunu	Yes
83	Hussain Firushan (MDP)	Madaveli	Yes
84	Hussain Mohamed Latheef (PPM)	Faresmaathodaa	Not Voted
87	Hussain Mohamed Didi (MDP)	Fuvahmulah Medhu	Not Voted
88	Mohamed Mumthaz (MDP)	Fuvahmulah Dhekunu	Not Voted
89	llyas Labeeb (MDP)	Hulhudhoo	Yes
91	Ibrahim Shareef (MDP)	Maradhoo	Yes
92	Mohamed Aslam (MDP)	Hithadhoo Uthuru	Yes
94	Ibrahim Nazil (MDP)	Hithadhoo Dhekunu	Yes
95	Rozaina Adam (MDP)	Addu Meedhoo	Not Voted